Sommerpladser

I vores indendørs Marina bliver din yacht kun våd, når du sejler.

Søsætning per gaffeltruck – Fra 12 m. højde til minus 3 m.

Du kommer forbi – 5 minuter senere kan du lægge fra. Du lægger til igen, og vi ordner resten for dig. Vi beregner ikke ekstra for optagning og søsætning samt skylning af drev og skrog.

Din yacht beholder sin værdi: – ingen begroning og ruer på skroget – ingen UV-skader i lakken, gelcoat og læder – ingen alger, svamp eller forureninger forårsaget af regnvand – ingen forureninger på fribord igennem havnevandet – ingen korrosion på rustfrit stål og aluminium – ingen risiko for tyveri og hærværk.

På trods af sine fordele koster en indendørs bådplads ikke ret meget mere end en konventionel havneplads – og når du regner ud hvor meget du sparer på vedligeholdelse , forsikring og værditab er det faktisk en god forretning for dig.

Læs mere om vores priser HER

Yachtgarage Service

Søsætning og optagning af båden samt skylning af fribord og motor hver gang du sejler er inkluderet i månedslejen.

Din yacht forbliver altid i den perfekt stand, og du vælger nøjagtig den service, du ønsker.

Vi kan håndtere din Yacht hvis den er: – op til 28 fod ( 8,5 m.) – vejer op til 5 Tons – er max 3,6 m i højde (fra køl til højeste punkt ) Indenfor disse grænser kan vi håndtere alle slags både med alt slags drev.

Classic cruiser, RIBs, Kabin yachter, speedbåde – selv historiske dobbelkarvel byggede træbåde som Riva og Cris Craft bliver sikkert håndteret og opbevaret.

internal view

En varm sommerdag – de fleste både er ude og sejle.

Den øvrige tid ligger den i reolen, sikkert og beskyttet inde i hallen.
Du har altid adgang til din yacht. I sommerhalvåret (1. april – 15. november) holder vi åbent hver dag fra 10:00 til 18:00 – bare kom forbi, så lægger vi din yacht i vandet.

Med vores specialbyggede marine-gaffeltruck tager det kun 5 minuter for vores personale at transportere båden fra reolpladsen til vandet. Ønsker du at sejle efter åbningstiden, så ringer du bare inden 17:30.

Vi sørger for at båden ligger klar til dig.

Ønsker du at aflevere båden uden for normal åbningstid, fortøjer du bare på vores kaj. Næste morgen lægger vi den på plads igen. Vi skyller fribordet og drive med ferskvand hver gang båden tages op.
Det er ikke nødvendigt med den årlige bundmaling og kamp imod begroning og ruer på skrog og skruen. Dit træværk skal ikke slibes og lakeres hvert år . . .

Er der alligevel noget som skal ordnes, kan du benytte dig af vores værksteds- og vaskepladser , også om aftenen og i weekenden.

Din Bådplads ligger midt i København.
Lige overfor den Lille Havfru og kun 1/2 sømil nord for Operaen. Du er lige så hurtigt i Nyhavn som på Øresund.

Yachtgarage_map_1

Du kommer:

med bil følg skiltning til Refshaleøen  og benyt dig af vores parkeringspladser

med cykel igennem Prinsessegade kun 10 minuter fra Christianshavns Torv

med bus linie 2A til Refshaleøen

med Havnebus til station Refshaleøen

Yachtgarage_map_2